Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο. "ΟΔΥΣΣΕΑ" - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015, μια ηλιόλουστη μέρα μέσα στην καρδιά του χειμώνα, στο Γήπεδο Βορείου Ιθάκης «Νίκος Ραυτόπουλος-Πασάς» έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της νέας χρονιάς για την Παιδική Ομάδα του Π.Α.Ο. Οδυσσέα, που φέτος θα κάνει τα πρώτα της αγωνιστικά βήματα στα γήπεδα της Ιθάκης και της Κεφαλονιάς.
Οι μεγαλύτεροι καμάρωσαν την νέα γενιά της ομάδας, τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο. Οδυσσέα, που σκόρπισαν σε όλους χαρά και κέφι γεννώντας ελπίδες και αισιοδοξία για το μέλλον. Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον μικρό ποδοσφαιριστή Διονύση Τζέκα, που έλαβε με χαρά το δώρο του, μια μπάλα ποδοσφαίρου!

                                             EΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Προπονητής της Παιδικής Ομάδας του Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑ, ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος Προπαίδων Κεφαλληνίας και Ιθάκης την 28η Φεβρουαρίου, απευθύνουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους σε όλους όσους με κάθε τρόπο βοήθησαν και στήριξαν την δημιουργία της Παιδικής Ομάδας της Βορείου Ιθάκης. Χάρη σε αυτούς, ένας μεγάλος στόχος όλων μας γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε θερμά:
- Τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο Ιθακησίων Μελβούρνης, που με την χρηματική χορηγία του στάθηκε ο θεμέλιος λίθος της ίδρυσης της Παιδικής Ομάδας του σωματείου μας.
- Τον κ. Νίκο Αντζουλάτο, για την χορηγία πλήρους στολής αγώνα για την Παιδική μας Ομάδα.
- Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο ΒΙΟΑΝΑΛΥΣΙΣ Ιθάκης, που παρέσχε δωρεάν τις αιματολογικές εξετάσεις όλων των παιδιών της νέας ομάδας.
- Τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ιθάκης Ιατρό Καρδιολόγο κ. Γιώργο Παξινό για τις καρδιολογικές εξετάσεις και τον συνολικό ιατρικό έλεγχο όλων των παιδιών της ομάδας.
- Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ιθάκης για την εξυπηρέτηση και την φροντίδα του. 
- Την Ιατρό Παθολόγο κ. Αναστασία Σκαρμέα για την συνεχή βοήθειά της στις αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις των παιδιών. 
- Τον κ. Μιχάλη Λιάτο και την Ναυτική Εταιρία ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ για την γενναιόδωρη στήριξη και εξυπηρέτηση στο μεγάλο θέμα των μετακινήσεων της ομάδας μας για τους αγώνες της Κεφαλλονιάς. 
- Την Μεταφορική ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ για την δωρεάν μεταφορά των στολών της παιδικής ομάδας.
- Τον Φιορεντίνη Φατούρο, που πρόσφερε τις μπάλες ποδοσφαίρου για την ομάδα.
- Τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Βαγγέλη Μαζαράκη και τον Αντιπρόεδρο κ. Θεμιστοκλή Βαλσαμή για τις προσπάθειές τους να αμβλυνθούν κατά ένα μέρος οι δυσκολίες των συνεχών μετακινήσεων της Παιδικής Ομάδας μας στην Κεφαλλονιά.
- Τις γραμματείς της Ένωσης κ. Χρύσα Κοσμάτου και κ. Ειρήνη Μοσχονά για την έκδοση των δελτίων της νέας ομάδας και την συνολική υποστήριξη και βοήθειά τους.
- Τέλος ευχαριστούμε θερμότατα όλη την κοινωνία του νησιού μας για την κάθε είδους στήριξη, χορηγία και προσφορά προς το σωματείο μας, και μάλιστα μέσα στους τόσο δύσκολους καιρούς που όλοι μας περνάμε, με σκοπό να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος και δύσκολος στόχος της δημιουργίας της Παιδικής Ομάδας του Π.Α.Ο. Οδυσσέα, για την ενίσχυση του αθλητισμού και της νεολαίας μας και για το μέλλον της κοινωνίας της Βορείου Ιθάκης.

Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Σταυρός Ιθάκης, 4 Φεβρουαρίου 2015



























1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΡΑΒΟ
    ΣΤΑ ΦΥΝΤΑΝΑΚΙΑ ... ΤΑ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    Ο.ΛΕΚΑΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή