Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ





Η αδιάκοπη βροχόπτωση των τελευταίων δύο ημερών εκτός των κατολισθήσεων που επέφερε σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, δημιούργησε καθίζηση στο δρόμο του Πίσω Αετού εξ αιτία της οποίας διακόπηκε  η διέλευση των οχημάτων από και προς το λιμάνι. Ο δήμαρχος Διονύσης Στανίτσας  ενημέρωσε αμέσως τηλεφωνικά τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς  και με επιστολή του ζήτησε την παρέμβαση και ασφαλή αποκατάσταση του προβλήματος. Η τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας έστειλε αρμόδιους υπαλλήλους οι οποίοι προχώρησαν σε ενέργειες προκειμένου να διορθωθούν οι ζημιές.  


                                                      Προς

                                                Την  Περιφερειακή Ενότητα Κεφ/νιας                                                                                                 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
                                                                 Αργοστόλι
                                                    
            ΘΕΜΑ: «Καταστροφή επαρχιακού οδικού δικτύου»

Σας γνωρίζουμε ότι η επαρχιακή οδός προς το λιμάνι του Πίσω Αετού έχει υποστεί εκτεταμένη καθίζηση, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η κυκλοφορία των οχημάτων. Απαιτείται σημαντικό έργο αποκατάστασης και παρακαλείσθε για τις δικές σας ενέργειες. Οι Τεχνικές μας υπηρεσίες είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Επισημαίνουμε ότι λόγω του ανωτέρω προβλήματος προκύπτει μεγάλο συγκοινωνιακό πρόβλημα για το νησί μας.
                                                       Ο Δήμαρχος


                                                      Διονύσιος Γερ. Στανίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου