Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ

 

                                               
     Αγαπητοί φίλοι,
 Πρώτ’ απ’ όλα να ευχαριστήσω την πλειοψηφία των συμπατριωτών μας, όλους, όσους μας υποστήριξαν, που πίστεψαν σε μας, που στάθηκαν δίπλα μας, γιατί το οφείλω. Να ευχαριστήσω το Μάκη Βασιλάτο και το Δημήτρη Ραυτόπουλο και μια 2η φορά το Μάκη Βασιλάτο, γιατί τώρα στρατεύτηκε σ’ ένα αγώνα πιο αποτελεσματικό απ’ ότι το Γενάρη και στην κρίσιμη στιγμή τοποθετήθηκε χωρίς ιδιοτέλεια.
 Πιστεύω ότι σ’ αυτές τις εκλογές δεν δικαιώθηκε τόσο η πολιτική μας, αλλά δικαιώθηκε η ηθική μας. Θεωρώ ότι μ’ αυτή τη ψήφο εγκρίθηκε και αναγνωρίστηκε ότι δώσαμε τη μάχη με νίκες και με ήττες, με οδύνη, με απώλειες, αλλά δόθηκε η μάχη. Και αυτό αναγνωρίστηκε από τον ελληνικό λαό.
 Θέλω να δηλώσω ότι κατανοώ απόλυτα όλους αυτούς, που δεν μας ψήφισαν σ’ αυτές τις εκλογές, αυτούς που χώρισαν οι δρόμοι μας. 
Τώρα νοιώθω ότι είναι μεγάλη η ευθύνη μας να βαδίσουμε με περισσότερους συμπατριώτες στον ίδιο δρόμο, να είμαστε μπροστά μαζί με άλλους σε μια πορεία που θα οδηγήσει τα νησιά μας στο μέλλον. Τίποτα αύριο δεν θα είναι εύκολο. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να δώσουμε μάχες για τη ζωή μας, μάχες για το μέλλον, μάχες για τους νέους, μάχες κατά της φτώχειας και της κοινωνικής κρίσης.
     Ξεκινάμε.

                                                                                                                               
           Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
   Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου