Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΙΘΑΚΗΣ

Φίλες και φίλοι
Ευχαριστούμε τους φίλους συμπατριώτες Ιθακήσιους και τους επισκέπτες του νησιού μας για την προσέλευση τους, στην εκδήλωση μας που έλαβε χώρα στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιθάκης το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου 2017. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι η παρουσία του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αποτελεί τιμή για το Σύλλογο μας να χαίρει τέτοιας εκτίμησης και αποδοχής. Άλλωστε ανέκαθεν οι Θιακοί θεωρούν τη Φιλαρμονική τους σημείο αναφοράς και αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής τους ταυτότητας. 
Η κατανυκτική ατμόσφαιρα, το φως του φεγγαριού και πάνω απ΄ όλα οι μελωδίες της Φιλαρμονικής, δημιούργησαν μία ανεπανάληπτη συναυλία. Με την ευκαιρία οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον παλιό μας Αρχιμουσικό και μαέστρο της Φιλαρμονικής του Αργοστολίου, κύριο Βασίλη Περλικίδη για την ευγενή παραχώρηση μουσικών κομματιών με δική του προσωπική ενορχήστρωση. 
Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας περιμένουμε στην προσεχή εκδήλωση της Φιλαρμονικής μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το βράδυ στις 9:30 στο νησάκι του Λαζαρέτου.
Από το Δ.Σ. του Κ.Ο.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου