Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

24ΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γενική Συνέλευση των φαρμακοποιών της Αχαΐας συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη, 22.10.15, σε απαρτία και αποφάσισε ομόφωνα να υποστηρίξουν οι εκλέκτορες του συλλόγου στη Γ.Σ. του Πανελληνίου το Σάββατο 24.10.15, κυλιόμενες 24ωρες απεργίες από Δευτέρα, 26.10.15, μόνο με διανυκτερεύοντα ως φαρμακεία ασφαλείας.
Οι φαρμακοποιοί της Αχαΐας εκφράζουν την...

... οργή τους και την αγανάκτησή τους για την απίστευτη πολιτική απάτη με την οποία ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του εκμεταλλεύτηκε τον δίκαιο αγώνα τους επί 5 συνεχή μνημονιακά χρόνια, καπηλεύτηκε τα αιτήματα τους και τώρα ως γνήσιος συνεργάτης του γερμανικού ευρωιμπεριαλισμού και των αμερικάνικων φαρμακευτικών μονοπωλίων, διαλύει το φαρμακείο του πολίτη, τη σύνταξη και την κοινωνική του ασφάλιση και καταλύει ως νέος γενίτσαρος του φιλελευθερισμού κάθε κοινωνικό κράτος. 
Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του, όχι απλά γονατιστοί αλλά έρπην, έφτασαν στο σημείο να ξεπουλήσουν ότι πρέσβευαν οτι θα υπερασπιστούν. Τον δήθεν επαναστάτη πρωθυπουργό, λάτρη των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων για προσωπική του χρήση, θα τον θυμάται η ιστορία σαν τον άνθρωπο που κατέστρεψε μια ήδη κατεστραμμένη χώρα, σαν τον μεγαλύτερο πολιτικό σαλτιμπάγκο της ελληνικής ιστορίας. Μαζί του συνένοχοι, υπουργοί και βουλευτές. Δυστυχώς μεταξύ τους και συνάδελφοι μας.
Ο φαρμακευτικός κόσμος έχει μνήμη, κρίση και θα αντιμετωπίσει αυτόν και την κυβέρνησή του με πολύ σκληρότερο τρόπο απ’ ότι αντιμετώπισε τη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, μιας και τον προδότη πολλοί μπορεί να αγάπησαν, αλλά την προδοσία κανένας.
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και μέσα από τα φαρμακεία, ώσπου αυτή η κυβέρνηση και η πολιτική της να γίνουν παρελθόν.



Για τον Φ.Σ. Αχαΐας


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ         ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΑΜΙΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου