Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

EΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑ



Ο Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ, συμβούλιο παίκτες προπονητές, απευθύνουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο σε Κιόνι Φρίκες Πλατρειθιά και Σταυρό για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και για την μεγάλη οικονομική στήριξη που μας πρόσφεραν.
Αυτή η οικονομική στήριξη, που έδωσαν όλοι με την καρδιά τους, ακόμα και από το υστέρημα, μέσα στην τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι πολύ μεγάλη, συγκινητική και πολύτιμη. Τώρα, χάρη σ’ αυτήν, η ομάδα μας θα συνεχίσει να αντεπεξέρχεται στα πάρα πολλά έξοδα που επιβάλλει η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα, αλλά και η δημιουργία της Παιδικής Ομάδας και η συμμετοχή για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα Προπαίδων του Νομού, που ξεκινά με την νέα χρονιά. 
Στην αλλαγή του χρόνου, την πιο κρύα μέρα του χρόνου (φυσούσε γραίος λεβάντες !!), όλοι μάς έκαναν την πιο ζεστή υποδοχή, με χαμόγελο, ζεστασιά και κεράσματα. Τα παιδιά της ομάδας έδωσαν χαρά στα σπίτια, πήραν χαρά από την αγάπη του κόσμου, και αυτή η χαρά είναι ακόμα σημαντικότερη και από την οικονομική ενίσχυση. Για να συνεχίσει να ζει η κοινωνία της Β. Ιθάκης. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

                                                                                                                                                                                      Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ, 1.1.2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου