Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.Κ.Ι.


Το προσεχές Σάββατο 31-1-2015 στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα δεξιώσεων «Αθηνά» στα Κοκύλια, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  από την Ε.Π.Σ.Κ.Ι..


Σύμφωνα με το Δ.Τ. της ποδοσφαιρικής αρχής των νησιών μας θα γίνουν και διάφορες βραβεύσεις.
Εκτός των άλλων μεταξύ των βραβευθέντων, ύστερα από απόφαση του Δ.Σ., θα είναι και ένας άνθρωπος ο οποίος πραγματικά έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό του νησιού του.
Φυσικά και μιλάμε για τον πρόεδρο της Προόδου Ιθάκης και Δήμαρχο του νησιού του Οδυσσέα, Διονύση Στανίτσα και εδώ ακριβώς θα συγχαρούμε την τοπική Ένωση για αυτή την απόφαση της γιατί ο Διονύσης το άξιζε.
Τιμάται, λοιπόν, σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου για την εκλογή του ως Δήμαρχο του νησιού από τον αθλητικό χώρο.

Εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα αφού γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την προσπάθεια που καταβάλλει ο συγκεκριμένος φίλος για υγιή αθλητισμό στο νησί του. Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του για την νεολαία και θεωρούμε ότι η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. σίγουρα έκανε την καλύτερη επιλογή στο συγκεκριμένο θέμα.
Το sportsthea συγχαίρει τον Δήμαρχο Ιθάκης για όσα κάνει, όπως και την Ένωση για την απόφαση της αυτή.
Εκτός του Δημάρχου Ιθάκης Διονύση Στανίτσα έχει αποφασιστεί να τιμηθούν και οι παρακάτω:
1) Οι Πρωταθλητές 2013-2014
Α΄ Κατηγορία: Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Β΄ Κατηγορία:  Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ
ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 2013-2014
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
JUNIOR’S 2013-2014
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2) Οι πρώτοι σκόρερ:
Α΄ Κατηγορία: MUCAJ EMILIANO – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Β΄ Κατηγορία:  ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ
3) Οι αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές λόγω ηλικίας από τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΚΙ.

1) Νάτσης Θεοχάρης, 2)Μπάρκουλας Χρήστος, 3)Γαβριελάτος Σπυρίδων, 4) Μανέντης Ηλίας, 5) Μπατιστάτος Στέφανος, 6) Βουκελάτος Γεράσιμος, 7)Τζωρτζάτος Αναστάσιος, 8) Παρασκευόπουλος Νικόλαος, 9) Παπαδημητρίου Γεράσιμος, 10) Κονδάκης Νικόλαος, 11) Νιφοράτος Θεοτόκης, 12) Γκερβένης Γιώργος, 13) Τζάκης Ιωάννης, 14) Μαγδαληνός Ανδρέας, 15) Κοκκόσης Νικόλαος, 16) Μπάμπης Γιώργος, 17) Μενεγάτος Βασίλειος, 18) Αγγελάτος Χρήστος, 19) Μπενετάτος Βασίλειος, 20) Κομπορόζος Γεώργιος, 21) Αντωνίου Νικόλαος, 22) Χρηστάτος Κωνσταντίνος
4) Οι Αριστούχοι Μαθητές Ποδοσφαιριστές Μικτών Ομάδων Νέων – Παίδων, οι οποίοι συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, τη σχολική περίοδο 2013-2014:
Παίδων : Αντωνίου Φίλιππος, Γεωργόπουλος Διονύσιος
Νέων :  Βασιλάκης Μάριος
5) Απονομή πτυχίων στους νέους διαιτητές της τελευταίας Σχολής Διαιτησίας της Ένωσής μας.

ΠΗΓΗ: sportsthea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου