Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

«ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ"


Μια εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν χθες το απόγευμα στο Μορφωτικό Κέντρο Ιθάκης από τον χορευτικό σύλλογο  «Χαρίλαο Τσιγώνια». 
Συγχαρητήρια σε όλους του συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα στους  χορευτές , τη δασκάλα τους Πελίνα Λάζαρη και το Δ.Σ. του συλλόγου.
«Η παράσταση αναφέρεται στον κύκλο της ζωής.

Στην αρχή έχουμε τα ανέμελα χρόνια όπου όλα είναι ρόδινα και ο χρόνος κυλάει αμέριμνα. έπειτα μπαίνουμε στα «μικρά βάσανα» , στην εφηβεία, στα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα. Μεγαλώνοντας νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε όλα όσα έχουμε, όλα όσα είμαστε με κάποιον άλλο κι έτσι έχουμε το γάμο. Ο έρωτας γίνεται αγάπη κι έχουμε την ολοκλήρωση του ζεύγους με ένα παιδί. Δεν μπορούμε όμως να παραλείψουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μας την μάνα. Ο πυλώνας και στυλοβάτης της οικογενειακής μας ζωής.
Σιγά σιγά το ταξίδι φτάνει στο τέλος, αναπόφευκτα με τον αποχωρισμό και την απώλεια. Σημασία όμως δεν έχει η αρχή και το τέλος αλλά το τι προσφέρουμε στο ενδιάμεσο. Ποιες είναι οι πράξεις μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ποιες οι επιλογές μας και η συμπεριφορά μας στο συνάνθρωπο. Αυτά  καθορίζουν το είναι μας και την ολότητά μας.
Ένα γλυκό κι ένα πικρό είναι η ζωή τη μια σ΄εξυψώνει και την επόμενη σε προσγειώνει απότομα. Ένας φαύλος κύκλος με τα δικά του περίεργα γυρίσματα.
Ας ξεφυλλίσουμε λοιπόν τώρα το βιβλίο της ζωής.»
Πελίνα Λάζαρη 



















































1 σχόλιο:

  1. Ενα μεγάλο Μ Π Ρ Α Β Ο για όλα και σε όλους τους συντελεστές , εμφάνιση , αναβάθμιση , μουσική , σκηναθεσία , συμμετοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή