Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΤΖΙΜΥΣ ΝΑ ΖΕΙ…

             
           .
Έγινε το πρώτο βήμα για να συνεχίσει τη ζωή του ο Δημήτρης (Τζίμυς) Βλασσόπουλος, ο γιος του Τάτση του Βαλκανού από το Μάρμακα. Βρέθηκε αυτός που θα  διαθέσει το ένα του νεφρό για να καλύψει το κενό των δύο νεφρών του Τζίμυ που θα αφαιρεθούν. Όμως η μεγάλη – Ανθρώπινη αυτή συνεισφορά ενός συνανθρώπου μας που θα ταξιδέψει γι αυτό από το Ισραήλ στην Καλιφόρνια, προϋποθέτει ένα  χρηματικό κόστος 200.000 δολαρίων  και στο οποίο είναι αδύνατο να ανταποκριθεί η οικογένεια του Τζίμυ, μια οικογένεια με την υποχρέωση να μεγαλώνει πέντε ανήλικα παιδιά.

Είναι αλήθεια «βαρύ» στις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε, να ζητάει κανείς «βοήθειες», πιστεύω όμως- και πολλά στοιχεία γεννιούνται καθημερινά γύρω μας για να υποστηρίξουν αυτή μου την πίστη- ότι ο ανθρωπισμός υπάρχει ακόμη στο «δικό μας» κόσμο, γι αυτό και εκείνο η ελάχιστο που μπορεί να προσφερθεί θα δώσει στο Τζίμυ την ελπίδα ότι η ζωή δεν τον εγκατέλειψε , ότι θα δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν και θα καταφέρει μια μέρα να περπατήσει ξανά στο χωριό του, που είναι και ο μεγάλος του καϋμός…
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί
http://hagaigeffen.wix.com/saving-jim#!donation-page/jvey6

Μετάφραση από την σελίδα που δημιούργησε στο διαδίκτυο η γυναίκα του Τζίμη.  
http://hagaigeffen.wix.com/saving-jim#!englis/crjf
Με λένε Galit και ζητώ να επικοινωνήσω μαζί σας από τη στιγμή που ο σύζυγός μου κι εγώ βρεθήκαμε σε μια φοβερή θέση, που προϋποθέτει σημαντική βοήθεια και υποστήριξη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε.
Συνάντησα τον άντρα μου πριν 22 χρόνια, ενώ πριν 17 αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με μεγάλη καρδιά, τέλειος οικογενειάρχης, αυτός που είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει παντού. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως τυποποιημένο, αλλά στ’ αλήθεια είναι ένα άτομο πολύ ιδιαίτερο. Έχουμε μαζί 5 παιδιά ηλικίας 16, 14, 12, 8 και 5.
Όλα πήγαιναν θαυμάσια ώσπου, 20 μήνες περίπου πριν, ο κόσμος μας γκρεμίστηκε… Ο Δημήτρης διαγνώστηκε με μια σοβαρή νεφροπάθεια, οξύτατη πλέον, και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση… Για να παραμένει στη ζωή χρειάζεται να καθημερινά να υπόκειται στη διαδικασία της περιτοναϊκής κάθαρσης, παρ’ όλα αυτά η κατάστασή του σταδιακά χειροτερεύει, ενώ επηρεάζονται και οι σωματικές του λειτουργίες, η καρδιά, το συκώτι, το αγγειακό σύστημα κι ακόμη περισσότερα δύσκολα προβλήματα. Είναι επίσης πολύ δύσκολο να εργάζεται πλέον, ακόμα και να συμμετέχει στην οικογενειακή μας ζωή, στην οποία ήτανε πάντα τόσο αφοσιωμένος. Το μόνο που μπορεί να σώσει τη ζωή του είναι μια μεταμόσχευση νεφρού.
Μετά από μακρά αναμονή, τελικά, μας ενημέρωσαν ότι βρέθηκε κατάλληλος δότης και τώρα βρισκόμαστε στην τελευταία φάση προετοιμασίας πριν το χειρουργείο για τη μεταμόσχευση. Η μεγαλύτερη πάντως πρόκληση που έχουμε μπροστά μας μέχρι την επέμβαση είναι να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε το ποσόν των 200.000 δολαρίων για να καλυφθεί οποιοδήποτε κόστος σχετίζεται με την επέμβαση, την ανάρρωση, αλλά και τη φιλοξενία του δότη, ο οποίος ταξιδεύει ως εδώ από το εξωτερικό (Ισραήλ).
Στρεφόμαστε λοιπόν σ’ όλους εσάς με την ελπίδα ότι θα στηρίξετε την προσπάθειά μας να αντιμετωπίσουμε αυτή την τεράστια οικονομική πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μας. Κανένα ποσό δεν είναι μικρό, κανένα ποσό δεν είναι ασήμαντο…

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι να είστε ευλογημένοι με υγεία και ευτυχία!  


1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ , ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΟΥ .
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ , CAPITAL CONTROLS ,ΕΦΟΡΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΙΠΑ , ΕΝΦΙΑ Κ.Λ.Π. ΑΛΛΑ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΘΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ ( ΣΠΗΛΙΑΤΣΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή