Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΑΨΕΥΕΙ Η ΙΟΝΙΑΝ GROUP ΟΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ - ΣΑΜΗ - ΙΘΑΚΗ


Διαψεύδουμε τα σημερινά άρθρα που τιτλοφορούνται α) «ΣΟΚ, εγκαταλείπουν ξανά την γραμμή ΠΑΤΡΑ ΣΑΜΗ ΙΘΑΚΗ» (Δημοσίευση Ανεξάρτητος blog) και β) «Σταματά το δρομολόγιο Σάμη-Πάτρα από 1η Νοεμβρίου» (Δημοσίευση Εkefalonia) ως αναληθή.
Το αληθές είναι ότι στο σημερινό Σ.Α.Σ. ουδέποτε συζητήθηκε η δρομολόγηση της γραμμής Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη, ούτε καν η τακτική δρομολόγηση της περιόδου 01/11/2015-31/10/2016.Προς αποφυγή άσκοπων επαναλήψεων, σας παραπέμπουμε στην σημερινή ημερήσια διάταξη του ΣΑΣ, της οποίας ευχερώς μπορείτε να αναγνώσετε το περιεχόμενο από το διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου (http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=38004).
Οι προθέσεις της εταιρείας μας για την εξυπηρέτηση της γραμμής Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη έχουν ήδη κατατεθεί στο Υπουργείο και σε καμία περίπτωση δεν είναι αντικείμενο δημοσιοποίησής τους πριν οριστικοποιηθούν και τύχουν της εγκρίσεως του Υπουργείου. Σας γνωρίζουμε το αυτονόητο. Τέτοιου επιπέδου δημοσιεύματα που δεν τηρούν ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας αφενός, προσβάλλουν βάναυσα την φήμη και το κύρος της Κοινοπραξίας μας, αφετέρου προφανώς εξυπηρετούν προεκλογικά «παιχνίδια» στα οποία κατηγορηματικά αρνούμαστε να εμπλακούμε. Σας παρακαλούμε να προβείτε στην δημοσίευση της εμπεριεχόμενης στην παρούσα θέση της Κοινοπραξίας μας. 

Για την Ιonian Group


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου