Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΟΛΙΓΟΜΕΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΘΑΚΗΣ!!!



Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιθάκης στη συνεδρίαση της 27ης Σεπτεμβρίου πληροφορήθηκε την απόφαση του περιφερειακού Διευθυντή εκπαίδευσης για το κόψιμο ολιγομελών τμημάτων στο Γυμνάσιο Ιθάκης , και μετά από συζήτηση ψηφίστηκε ομόφωνα το παρακάτω κείμενο που θα σταλεί για δημοσίευση στα ΜΜΕ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιθάκης , διαμαρτύρεται έντονα για το κόψιμο ολιγομελών τμημάτων στο Γυμνάσιο Ιθάκης. Στο βωμό της οικονομίας που επιβάλλουν τα μνημόνια και στην εκπαίδευση κόπηκαν τμήματα στη Πληροφορική και στα Αγγλικά. Σ’ ένα νησί που αποψιλώθηκαν δημόσιες υπηρεσίες , που οι συγκοινωνίες γίνονται κάθε χρόνο και χειρότερα , έρχεται τώρα να προστεθεί και η κοροϊδία των κυβερνητικών υπαλλήλων, ότι όλα στην εκπαίδευση πηγαίνουν καλά.
Δεν θα επιτρέψουμε εκπτώσεις και οικονομία στα σχολεία της Ιθάκης , στην εκπαίδευση και στην παρεχόμενη παιδεία στους μαθητές και στις ίσες ευκαιρίες για όλους.
Απαιτούμε
Την άμεση επαναλειτουργία των τμημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης και την πρόταση του Συλλόγου διδασκόντων του Γυμνασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου