Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Με  πρωτοβουλία του  αντιδήμαρχου Γιάννη  Τρέλλη, εθελοντών και ψαράδων αποφασίστηκε η γιορτή της μαρίδας να πραγματοποιηθεί την Κυριακή  6 Οκτωβρίου
Η ανακοίνωση από το προσωπικό χρονολόγιο του Γιάννη Τρέλλη έχει ως εξής:
Mε μεγάλη μου λύπη διάβασα χθες στο North Ithaca την ανακοίνωση του ΚΟΣ για την ακύρωση της γιορτής μαρίδας που γίνεται στην Πόλη Σταυρού Ιθάκης.
Θεώρησα πως αυτό είναι αρνητικό για εμάς τους Ιθακήσιους που ζούμε εδώ όλο το χρόνο γιατί η γιορτή αυτή και όλες οι εκδηλώσεις που γίνονται μέσα στο χειμώνα δεν πρέπει να σταματούν,αυτές είναι που δίνουν ζωή στο νησί μας και κρατούν τις παραδόσεις και τα έθιμα μας ζωντανά!Πήρα την πρωτοβουλία και επικοινώνησα με κάποιους φίλους εθελοντές και ψαράδες που βοηθούν πάντα στην γιορτή της μαρίδας με σκοπό να πραγματοποιηθεί η γιορτή.
Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.Βρήκαμε χορηγούς και συγκεντρώσαμε όλα όσα χρειαζόμασταν, ανθρώπους που μας στηρίζουν είτε χρηματικά είτε με υλικά.
Έτσι λοιπόν η γιορτή της μαρίδας θα γίνει κανονικά στις 6 Οκτωβρίου,ημέρα Κυριακή στην Πόλη Σταυρού Ιθάκης όπως πάντα!Είσαστε όλοι καλεσμένοι να γιορτάσουμε παρέα!
Ευχαριστούμε θερμά τον ΚΟΣ που μας παραχώρησε τα τραπεζοκαθίσματα για την πραγματοποίηση της γιορτής.
Μετά την εκδήλωση θα ανακοινωθεί ο οικονομικός απολογισμός και οι χορηγοί της γιορτής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου