Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΟΙΠΟΝ…


Μια ιστορία ζωής, μια ιστορική προσπάθεια, μια κοινωνική αναγκαιότητα, μια διαχρονική απαίτηση, μια καθολική δικαίωση, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. 
Ναι, πραγματικότητα αφού είναι μπροστά στα μάτια μας, το αγγίζουμε, το ζούμε και δεν χρειάζεται να ξυπνήσουμε, γιατί δεν κοιμόμαστε.

Υπήρξε βέβαια και η ψευδαίσθηση των μελετών, των μακετών, των προϋπολογισμών, των ψεύτικων υποσχέσεων και των φθηνών εκδουλεύσεων.
Το Δημοτικό Γήπεδο της Βορείου Ιθάκης πραγματώθηκε και υλοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2018, και κατά το αυτονόητο, εγκαινιάσθηκε και παραδόθηκε στη νεολαία και σε όλους, μετά την ολοκλήρωση και την ασφαλή αποπεράτωσή του. 
Από εδώ και πέρα θα λάμπει ως ζωντανός πόλος νεανικού ενθουσιασμού, πηγή ζωής και φορέας κοινωνικής ανάπτυξης.
Επειδή πια είναι ζωντανό, ας το ακούσουμε να μας λέει ότι δεν θέλει να το χρησιμοποιούμε άλλο, ως πεδίο αντιπαραθέσεων ή και συμφωνιών και ας μείνουμε με το χαμόγελο του τελευταίου αγώνα της παιδικής ομάδας του ΟΔΥΣΣΕΑ και των 300(!) θεατών που ήταν εκεί…
Τα επόμενα ΒΗΜΑΤΑ είναι σίγουρο ότι θα γίνουν ακόμα πιο ΜΠΡΟΣΤΑ, ενταγμένα και αυτά στην προσπάθεια συμπόρευσης και ενωτικής πορείας, μέχρι η Ιθάκη να κατακτήσει την αξία και την αγάπη που της αρμόζουν.      

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΖΕΡΒΟΣ

1 σχόλιο:


  1. Ο αγαπημένος συμμαθητής και φίλος Σπύρος, από μικρός ήταν πολλά βήματα μπροστά και στοχάζονταν πράγματα που άλλοι δε μπορούσαν καν να αγγίξουν.Είναι μεγάλη τύχη για τον ίδιο να ζει στο μέρος που αγαπά, αλλά και για το νησί να έχει στις υπηρεσίες του ένα τέτοιο κεφάλαιο...Καλή δύναμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή