Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ


Η νέα ηλεκτρονική  σελίδα www.ithaki.gr δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει με τρόπο ολοκληρωμένο, διαυγή και φιλικό στην χρήση όλους όσοι έχουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά μας. Όσοι ζουν και εργάζονται στην Ιθάκη μπορούν να βρουν εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζονται για την ενημέρωσή τους και την διεκπεραίωση βασικών συναλλαγών με τον Δήμο.

Οι απόδημοι Ιθακήσιοι, που πάντα έχουν στο νου τους την Ιθάκη, αλλά και οι ετεροδημότες μας θα μπορούν να είναι συνεχόμενα σε επαφή μαζί μας και να εξυπηρετούνται άμεσα και εύκολα. Οι συνεργάτες μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και σε άλλα πεδία συνεργασίας μπορούν να παρακολουθούν διοικητικές αποφάσεις, προκηρύξεις και άλλα ζητήματα αναφοράς, ενώ οι ταξιδιώτες και οι επισκέπτες του νησιού μας μπορούν να έχουν μια πρώτη εμπειρία του τόπου μας.
Ειδικά για τους επισκέπτες του νησιού της Ιθάκης, ο Δήμος Ιθάκης παράλληλα ανέπτυξε και την αμιγώς τουριστική δημοτική ιστοσελίδα, www.ithaca.gr, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι, την διαμονή και τις προσφερόμενες δραστηριότητες πάνω στο νησί μας.
Ως Δημοτική Αρχή, είμαστε αφοσιωμένοι σε ένα πάντα καλύτερο Δήμο.
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΕΡ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου