Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΗ ΤΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ» ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ


Αναπάντεχη τροπή πήρε το θέμα της δρομολόγησης του πλοίου «Ανδρέας Κάλβος» στην γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα, που ήταν προγραμματισμένη για τις αρχές του μήνα Απριλίου, με την έλευσή του να πηγαίνει ένα μήνα πίσω.
Πριν από δύο περίπου μήνες σας είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ μας ότι η γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα θα ξεκινούσε και πάλι τη λειτουργία της πριν από το Πάσχα φέτος. Όμως, την τελευταία εβδομάδα τα δεδομένα άλλαξαν δραματικά και το πλοίο δεν θα έρθει στη Σάμη για να αρχίσει δρομολόγια πριν από τις πρώτες ημέρες του Μαΐου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η κίνηση επιβατών και αυτοκινήτων είναι πολύ μειωμένη αυτή την περίοδο και σε συνδυασμό με τα πολλά δρομολόγια που εκτελούνται στην γραμμή Πόρος-Κυλλήνη, θα ήταν ασύμφορο για την εταιρία να δρομολογήσει από τώρα πλοίο. Το πρόβλημα ωστόσο παραμένει κυρίως για τους κατοίκους της Παλλικής, της Ερύσσου και της Ιθάκης, που θα πρέπει να κάνουν τον δικό τους μαραθώνιο για να φτάσουν στην Πάτρα ή την Αθήνα. Ελπίζουμε ότι τον Μάιο θα έρθει το πλοίο για να λύσει αρκετά προβλήματα. Ωστόσο, η σεζόν θα έχει ξεκινήσει και ο αριθμός επιβατών και αυτοκινήτων θα ανέβει για να δικαιολογηθεί πλοίο στη συγκεκριμένη γραμμή.

ΠΗΓΗ: efimeridakefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου