Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΣΟΛΙΣΤ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΣΕΪΦΕΡ


Το σώμα της εντοπίστηκε από περαστικό σε ερημική τοποθεσία στο δάσος της Καισαριανής στους πρόποδες του Υμηττού.
Άμεσα στο σημείο έφτασε αστυνομία και ο ιατροδικαστής, ο οποίος από την πρώτη εικόνα εκτίμησε πως δεν φέρει εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας.
Όπως διαπιστώθηκε, το πτώμα ήταν για μέρες στο σημείο. Φέρει βαθύ τραύμα στο εσωτερικό του αριστερού καρπού, κάτι που δείχνει αυτοκτονία.
Σαφή συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου θα υπάρξουν τη Δευτέρα μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.
Για την τραγική κατάληξη ενημερώθηκε ήδη ο σύζυγος της ο οποίος τις τελευταίες ημέρες συγκλονισμένος έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την εντοπίσει.
Η Ελίζαμπεθ Σέιφερ 51 χρόνων, γερμανικής καταγωγής, εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μαρτίου, από το σπίτι της στα Ιλίσια. Εκείνο το πρωί η Λιζ όπως τη φώναζαν, ξεκίνησε για την καθιερωμένη της πρόβα στο Μέγαρο Μουσικής. Μετά από έντονη διαφωνία με συνάδελφο της επέστρεψε στο σπίτι της, άφησε το μουσικό της όργανο κι έφυγε χωρίς χρήματα ή προσωπικά έγγραφα.
Υπήρξε μέλος της ορχήστρας δωματίου Schlierbach και της ραδιοφωνίας του Kaiserslautern, ενώ δίδαξε στο Δημοτικό Ωδείο του Bergen-Enkheim βιολί και βιόλα.
Από το 1991 συμμετείχε στη Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, με την οποία είχε εμφανιστεί και σαν σολίστ. Παράλληλα με την ορχηστρική της δραστηριότητα εμφανιζόταν σε συναυλίες μουσικής δωματίου σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αναρτήθηκε στο :http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου