Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

O διακεκριμένος νευροεπιστήμονας, Γιώργος Παξινός, από την Ιθάκη κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Κατ” εικόνα» από τις εκδόσεις Λιβάνη. Η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει την επόμενη Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η Έβελιν, γενετίστρια και ερασιτέχνης αρχαιολόγος, κάνει τυχαία μια τρομερή ανακάλυψη στο Ισραήλ. Ως αποτέλεσμα, γεννιούνται δύο δίδυμα αδέρφια που μεγαλώνουν αγνοώντας ο ένας την ύπαρξη του άλλου – ο πρώτος στο εύπορο Σίδνεϊ και ο δεύτερος στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες, σε ανελεύθερο καθεστώς. Ο Κρίστοφερ και ο Χοσέ θα συναντηθούν πρώτη φορά στον Αμαζόνιο, για να ξαναχαθούν αμέσως μετά. Δίπλα τους μια ηρωική κοπέλα, η Λορένα.
Ένα μυθιστόρημα που οι ήρωές του ταξιδεύουν σε τέσσερις ηπείρους με σκοπό την εύρεση της ταυτότητάς τους. Πώς αξίες όπως η Αγάπη, η Πίστη, η Συγχώρεση και η Ελευθερία μπορούν να αλλάξουν τις ζωές τους; Ποια τα όρια της επιστήμης και του νου; Μπορεί ο άνθρωπος να συμφιλιωθεί με τη φύση; «Η αγάπη μένει όταν τα λουλούδια πέφτουν στο χώμα».

ΠΗΓΗ: kefaloniaphoto.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου