Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 13ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 Καλείστε την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 και ώρα 19:30 να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 13η, τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης  :

1. Αποδοχή της απ΄ευθείας παραχώρησης με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας στο Δήμο Ιθάκης μέχρι 30-4-2016. (Εισηγ: Πρόεδρος)
2. Εξουσιοδότηση υπαλλήλων του Δήμου για την έκδοση και την προσυπογραφή επιταγών για εξόφληση χρηματικών ενταλμάτων του Δήμου και των Νομικών Προσώπων. (Εισηγ: Οικονομική Υπηρεσία)
3. Άνοιγμα λογαριασμού e-banking του Δήμου στις συνεργαζόμενες με το Δήμο Ιθάκης τράπεζες και ορισμό διαχειριστή αυτού. (Εισηγ: Οικονομική Υπηρεσία)
4.     Έγκριση της αρ. 79/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα την εισηγητική έκθεση πρώτου τριμήνου του έτους 2015 προς την οικονομική επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. (Εισηγ: Οικονομική Επιτροπή)
5. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση α) επιτροπής διενέργειας & αξιολόγησης για την προμήθεια συσσιτίων για απόρους δημότες Ιθάκης και β) επιτροπής παραλαβής για την προμήθεια συσσιτίων για απόρους δημότες Ιθάκης. (Εισηγ: Οικονομική Επιτροπή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου