Σάββατο 12 Απριλίου 2014

OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ…. ΔΗΜΑΡΧΟΣ



 
Λέω – μέρες που είναι – να κάμω κι εγώ ένα συνδυασμό. 
Ελάτε όλοι –μόνο οι Βόρειοι- ευγενείς και μη, όμορφοι και άσκημοι, κοντοί και ψηλοί, μορφωμένοι κι αμόρφωτοι, μαύροι και άσπροι, ζαβοί και ίσοι και όλοι όσοι από το 1900 κι εδώθε έχετε γεννηθεί .
Ελάτε όλοι αλλά μόνο Βόρειοι, να διακηρύξουμε την ανεξαρτησία της Βορειο- Ιθακησιακής  Δημοκρατίας. Δεκτός από τη Νότιο είναι μόνο «Χοντρό παιδί – Μεγάλο παπούτσι».
 Όλοι μαζί κι εγώ αρχηγός, αφού όπως πρόσφατα μου είπαν –ο βλάκας ποτέ δεν το είχα καταλάβει- έχω γεννηθεί για να είμαι ο πρώτος!

Η Βορειο- Ιθακησιακή Δημοκρατία θα τελειώνει στο Χάνι. Τα σύνορά της θα προστατεύει ειδικό σώμα ατάκτων  υπό τη διοίκηση του σύντροφου επαναστάτη-ποιητή Τσίνου, που ήδη απέκτησε τον επαστατικό συγγραφικό του τίτλο: «Τσίνος, ο αρχηγός των ατάκτων» 
 Θα προασπίσουμε τα συμφέροντα του λαού ενάντια στα μνημόνια και στις νοτιο Ιθακησιακές  συνεργασίες αξιοποιώντας την λαϊκή ορμή και το δικό μου πνεύμα.                                                                
      
            ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


  • Θα κατασκευάσουμε υποθαλάσσια σήραγγα που θα ενώσει Μάρμακα με Λευκάδα κι άσε τους νότιους να περιμένουν παπόρο στην αυλή τους.
  • Θα ξεχώσουμε το ανάκτορο στον Αη Θανάση για να το βλέπουμε κι εμείς όχι μόνο ο δορυφόρος. Τη φύλαξή του θα αναλάβει ειδικό σώμα με ξουρισμένα κεφάλια και 47 νούμερο παπούτσι. 
  • Θα κατασκευάσουμε κοσμοδρόμιο στον Καβαλάρη για να μη κινδυνεύουν κατά την προσγείωσή τους τα σκάφη των εξωγήϊνων που μας επισκέπτονται. (Η μελέτη έχει ήδη ανατεθεί στον ειδικό Εξωγηϊνολόγο Πάϊναπλ).
  • Θα δημιουργήσουμε προϋποθέσεις κατασκευής τεχνιτής λίμνης στην Ανωή. Ειδικές νεροτσουλήθρες που θα φτάνουν μέχρι το Κιόνι και το Σταυρό θα διασκεδάζουν τα παιδιά όλων των ηλικιών.
  • Θα αξιοποιήσουμε τις διαθέσιμες εκτάσεις γης προωθώντας ειδικά προγράμματα καλλιέργειας ινδικής κάνναβης προς εξαγωγή αλλά και ι-δικήν χρήσιν.
  • Θα κατασκευάσουμε πρότυπο θεραπευτικό χώρο ο οποίος υπό την αιγίδα του δόκτωρος Σούτσου θα σώζει… ψυχές.
  • Θα κεφαλαιώσουμε την περίοδο ανοχής των 100 πρώτων ημερών συγκεντρώνοντας όλες τις ανοχές σ’ έναν χώρο δημιουργώντας ένα μεγάλο «Οίκο Ανοχής».
  • Θα κατασκευάσουμε κρεματόρια μεγάλων δυνατοτήτων για την υποδοχή «πελατών» από την υπόλοιπη Ελλάδα.
  • Θα, θα, θα, θα, θα, θα, θα, θα, θα………………………………
  • Θα ζήσουμε καλά κι εγώ καλύτερα!!!!!!! 

                                                      
                                                    
                                                                   ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου