Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

XAIΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΙΣ ΠΑΤΡΑΣ ...


…και το καράβι έφυγε για Πάτρα! Και το βράδυ γύρισε ξανά! Και θα πηγαινοέρχεται συνέχεια! Θιάκι – Σάμη – Πάτρα! Και θα νοιώσουμε πάλι… στον κόσμο! Και όχι ξεχασμένοι στην ερημιά του πελάγου! 
Και πανηγυρίζουν οι Θιακοί για τους αγώνες τους που δικαιώθηκαν! Και πανηγυρίζουν οι Σαμικοί που… ξαναζωντάνεψαν! Και όμορφα υποστηρίζουν την εταιρεία, που επιχειρεί! Για το συμφέρον της βεβαίως, που με το δικό μας τυχαίνει να ταυτίζεται!
 Και όμορφα απαντούν και στους μεμψίμηρους φθονερολόγους που… (ασχολίαστο)! Και το Δήμαρχο Ιθάκης ευχαριστούν οι Κεφαλονίτες! Και την ουσιαστική και διαχρονική παρουσία και παρέμβασή του στο ζήτημα, αναγνωρίζουν! Και οι ευχαριστίες πονούν τους φθονερολόγους! Και τι να κάνουμε τώρα που με το Στανίτσα ήρτε το καράβι! Και τι φταίμε μεις που ο Στανίτσας τόλεγε! Και έτυχε να του κάτσει «Σύριζα» και να μην είναι ο «του Παρίση»! 
Και τι ο Περιφερειάρχης εις το ΣΑΣ εψήφισεν;
Και τι λόγον «τερας-τιον και ορέων» επί της υποστηρίξεως, ο Έπαρχος εξεφώνησεν;
Και οι περιθωριακοί της εξουσίας (τρομάρα τους), οραματίζονται φυσεκλίκια…! Και ψάχνουν τη Σάντα Κλάρα στο Νήριτο! Και στα σκουπίδια για το θησαυρό!
Άϊντε και μόλις περάσουν οι κάψωνες θα μας… ευθυμήσουν!
                                                                                                              Ευθύμιος Β.

Για την ιστορία…
Στην Αθήνα και στο ΣΑΣ, για την υποστήριξη της αίτησης για τη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη, μαζί με το Στανίτσα και τη βουλευτή Α. Θεοπεφτάτου πήγαν οι: Θανάσης Λιβιτσάνης, Λουκάς Αναγνωστάτος, Γιάννης Μαρμάρης, Νίκος Κολυβάς, Γιώργος Βασιλοπουλος, Βαπτιστής Κουβαράς και Σπύρος Κανδηλιώτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου