Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ



Ωραία όλα αυτά. Όμως η ευθύνη της ΔΕΔΔΗΕ δε απαλείφεται και το ερώτημα παραμένει: Πώς θα πληρωθούν αυτά τα χρήματα σε μια εποχή στην οποία το 80% των Ελλήνων έχει φτωχοποιηθεί;

Ποιος θα πληρώσει την ψυχική ταραχή και το σοκ που προκλήθηκε στους καταναλωτές όταν άνοιξαν το λογαριασμό; Αν βρισκόμαστε σε ευνομούμενο κράτος (π.χ. ΗΠΑ, Σκανδιναβικά κράτη, κλπ) μόνο για το ψυχικό άλγος που δημιουργήθηκε θα πλήρωνε η ΔΕΗ και η ΔΕΔΔΗΕ αποζημίωση εκατομμυρίων Ευρώ. Το κράτος μας όμως όχι μόνο ευνομούμενο δεν είναι αλλά «μπάχαλο».
Έτσι την αποζημίωση από την ψυχική αναστάτωση ας την ξεχάσουμε, εκτός και αν καταφύγουμε στα δικαστήρια και πιθανόν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο όπου σίγουρα θα δικαιωθούμε!
Όσο για τα χρεωστούμενα, η κα. Γασπαρινάτου μας βεβαίωσε ότι θα … μεσολαβήσει στη ΔΕΗ (βλέπετε τώρα η ΔΕΗ είναι άλλη εταιρία !!!) και θα κάνει ότι μπορεί για να γίνουν διακανονισμοί μεταξύ των καταναλωτών και της ΔΕΗ σε πάρα πολλές δόσεις.
Για τους διακανονισμούς θα πρέπει να απευθυνθούμε στο 11770. Η υπηρεσία αυτή είναι απρόσωπη και αρνούνται πεισματικά να καταλάβουν το πρόβλημα και την ευθύνη της ΔΕΔΔΗΕ.
Έτσι καλύτερα να απευθυνθούμε στο τηλέφωνο 26710 22620 που είναι η ΔΕΗ Κεφαλονιάς.
Εμείς θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη και ήδη μιλάμε με την τοπική αυτοδιοίκηση για παρέμβαση και δική της για ευνοϊκούς διακανονισμούς ή και για τη μείωση ακόμα των λογαριασμών.  

ΠΗΓΗ;http://dimos-syrmis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου