Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΡΕΙΘΙΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Πραγματοποιήθηκε από τον Κοινωφελή Όμιλο Πλατρειθιά το πανηγύρι του 15αυγουστου στις Λίμνες του Πλατρειθιά. Πολύς κόσμος γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την ορχήστρα «ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ» να έχει πολύ κέφι και ο κόσμος να ανταποκρίνεται στο κάλεσμά τους για χορό και τραγούδι. Νόστιμο και χορταστικό το παραδοσιακό σουβλάκι που  συνοδεύονταν από τυρί και σαλάτα καθώς και από άφθονη μπύρα και κρασί. Στο BAR υπήρχε μεγάλη ποικιλία ποτών.

Το πανηγύρι ξεκίνησε με μια ευχάριστη έκπληξη. Βραβεύτηκαν με το βραβείο «Δημήτρη Παΐζη –Δανιά» που έχει καθιερώσει ο Όμιλος Πλατρειθιά ο μαθητής του Λυκείου  Σπύρος Παπαλέξης από το Κιόνι για την επίδοση του στις Πανελλάδικές εξετάσεις και ο μαθητής της Β΄τάξεως Γυμνασίου Αλέξανδρος Βαρβαρήγος  που πρώτευσε κατά την περασμένη σχολική χρονιά. Τα βραβεία συνοδεύονταν από 500€ και 100€ αντίστοιχα. Τις βραβεύσεις έκαναν για τον μεν πρώτο η Ρένα Παΐζη –Δανιά που παραχώρησε συμβολικά την θέση της στον εγγονό της Παναγιώτη Κωστούλα και ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Γιάννης Καραντζής.
Ο πρόεδρος του Ομίλου τόνισε την ανάγκη ανάπλασης της πλατείας τονίζοντας ότι αυτή θα πρέπει να έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιείται όλο τον χρόνο ως αθλητικός και πολιτιστικός πολυχώρος. Για το λόγο αυτό παρουσίασε αρχιτεκτονικά σχέδια και σχετική μακέτα στην οποία φαίνεται η τελική μορφή της πλατείας μετά το τέλος των εργασιών ανάπλασής της.
Τα τελικά έσοδα του Ομίλου από το πανηγύρι θα ανακοινωθούν σύντομα με νεώτερη ανακοίνωση. Πάντως τα ακαθάριστα έσοδα έφτασαν σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα.
Οι λαχνοί που κερδίζουν τα δώρα του Ομίλου είναι:
1. 1191 τηλεόραση 32”
2. 410 πολυμίξερ
3. 1043 φούρνος μικροκυμάτων 1200W
4. 409 ηλεκτρική σκούπα
5. 390 ηλεκτρικός βραστήρας
6. 612 φρυγανιέρα
7. 671 μίξερ χειρός
8. 1982 ηλεκτρικό σίδερο
9. 408 φούρνος μικροκυμάτων 700W.
Όλα τα δώρα έχουν παραληφτεί από τους τυχερούς εκτός από το δώρο με αρ. λαχνού 1982
Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του ΚΟΠ ευχαριστούν για δωρεές και προσφορές προς τον όμιλο τους:
1. Αγγέλικα Μεταξά 300€
2. Βασίλη Παΐζη 100€
3. Ελευθερία Καλογεράτου 100€
4. Λεωνίδα Καλλίνικο 50€
5. Αθανάσιο Σόμπολα
6. Δημήτρη Αρκουζή.
Επίσης ευχαριστούν όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση του πανηγυριού και εύχονται σε όλους σας υγεία. 
Την επόμενη Κυριακή 25/8/2019 και ώρα 8 μ.μ. προσκαλούνται τα μέλη του ομίλου στο πρώην κοινοτικό κατάστημα στις Λίμνες προκειμένου  να γίνει ενημέρωση από τον πρόεδρο για την μέχρι τώρα δραστηριότητα του ομίλου και να ακούσει μαζί με τα μέλη του ΔΣ απόψεις- προτάσεις των μελών του ομίλου.

Ανδρέας Σταμελάτος
Πρόεδρος ΚΟΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου