Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Η Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ



Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ως Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ιθάκης απαντάμε στα μυθεύματα περί οργανωμένης εκ μέρους μας συμμετοχής στα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο νησί μας.
Δηλώνουμε απερίφραστα ότι κανένα στέλεχος της Τοπικής μας δεν συμμετείχε στις κωδωνοκρουσίες, πολύ δε περισσότερο δεν κατευθύναμε τον κόσμο μας να κατέβει και να υβρίσει ή να γιουχάρει τον Πρωθυπουργό.

Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε όλες αυτές τις ενέργειες και δεν μπορούμε να μην τονίσουμε ότι αυτά που έκαναν οι οπαδοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων, όλα τα προηγούμενα χρόνια προ ανάληψης της εξουσίας και μάλιστα με εντολές άνωθεν, εμείς δεν θα τα κάνουμε, πολλώ δε μάλλον καμία σχέση όλα αυτά δεν έχουν με την ηγεσία μας και τον Πρόεδρό μας.
Την συμμετοχή μέλους της ΝΟΔΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης στις αποδοκιμασίες την είδαμε από τα κανάλια που κάλυπταν το γεγονός της επίσκεψης και από τις αναρτήσεις της, εκφράζουν ατομικά μόνο την ίδια και καμία τέτοιου είδους “γραμμή” δεν δόθηκε ούτε από τον Πρόεδρό μας, ούτε από τη ΝΟΔΕ εξ΄ όσων γνωρίζουμε.
Αυτό είναι αυταπόδεικτο γιατί σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή του κόσμου μας θα ήταν μεγάλη και όχι μόνο 2-3 άτομα.
Τέτοιου είδους γραφικότητες απέχουν παρασάγγας από την πολιτική λογική και πρακτική μιας μεγάλης και παραδοσιακής παράταξης όπως είναι η Νέα Δημοκρατία, ένα μεγάλο κόμμα που βρίσκεται εν αναμονή της δικής του διακυβέρνησης με την ψήφο του λαού, όποτε γίνουν οι εκλογές. Επιθυμούμε το μικρό αλλά ιστορικό νησί μας και όλη η χώρα να βαδίσουν με ομαλότητα χωρίς ακρότητες, εκδικητικό μένος και εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
Στην τελική όσο κι αν μας χωρίζουν τεράστιες διαφορές με τον κ.Τσίπρα και την αποτυχημένη και τραγική για τον τόπο κυβέρνηση του,συμπεριφερθήκαμε όπως αρμόζει στην ιστορία της Ιθάκης, κρίνοντας ότι προέχει σαν Τοπική Οργάνωση να διαφυλάξουμε την ηρεμία της κοινωνίας του νησιού μας, κοινωνία στην οποία μόνο οφείλουμε να απολογηθούμε και σε κανέναν άλλο.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Αναρτήθηκε στο :.kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου