Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΙΟΝΙΑΝ STAR ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ- ΣΑΜΗ- ΙΘΑΚΗ ;



 Όλα δείχνουν ότι τελικά το νέο απόκτημα της Levante Ferries , το ΙΟΝΙΑΝ STAR  δρομολογείται στη γραμμή Πάτρα Σάμη Ιθάκη.
Ευχόμαστε να έχουν ξεπεραστεί όλα τα γραφειοκρατικά θέματα και να γίνει τελικά αυτό το δρομολόγιο. Θα είναι ανάσα ζωής για τη Σάμη. Και μακάρι να παραμείνει και τον χειμώνα.  Πιθανή ημερομηνία έναρξης των δρομολογίων η 26η Ιουλίου.

Speriamo bene.. που λένε και οι Ιταλοί.  Υπάρχουν και άλλες πληροφορίες που αναφέρουν ότι το ΣΟΛΩΜΟΣ θα μπει στη εν λόγω γραμμή. Οπως και να έχει το θέμα φαίνεται ότι θα ανοίξει η γραμμή της Πάτρας. 
Αλήθεια το ΚΤΕΛ τι θα κάνει? Θα δρομολογήσει λεωφορεία και από Σάμη? 

***
 Εν τω μεταξύ, μετά τη δημοσίευση, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή

 Κύριοι θα ήθελα να σας ενημερώσω και στην συνέχεια εσείς να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας ότι στο ΣΑΣ της Τρίτης 21/7/2015 η  ακτοπλοϊκή ναυτική εταιρεία LEVANTE FERRIES  θα καταθέσει αίτηση ενεργοποίησης της γραμμης  ΙΘΑΚΗ-ΣΑΜΗ –ΠΑΤΡΑ  με ημερομηνία έναρξης την 24-7-2015.
Καλωσορίζουμε αυτή την κίνηση ,ευχαριστώ προσωπικά τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Θεοδόση  πού ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια μας και να ξέρει ότι η πολύπαθη Σάμη,η Ιθάκη και όλη η Βόρεια Κεφαλονιά και η ταλαιπωρημένη Παλλική θα στηρίξουν την γραμμή.





Θεόδωρος Φλωράτος

Δημοτικός Σύμβουλος


ΠΗΓΗ: kefaloniapress.gr

1 σχόλιο:

  1. Τέλεια...επιτέλους....τέρμα οι ταλαιπωρίες μας.....ελπίζω να πραγματοποιηθεί και να μην είναι κι αυτό μια υπόσχεση όπως τόσες άλλες που ποτέ δεν έγιναν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή