Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΔΩΡΟ ... ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ



Στις 25 Ιουλίου έγινε η αφαίρεση νεφρών και η μεταμόσχευση του Δημήτρη (Τζίμυ) Βλασσόπουλου. Όλα πήγαν καλά. Μιλήσαμε μαζί του. Έκλαψε συγκινημένος για τη βοήθεια που του έχει προσφερθεί από γνωστούς αλλά και από ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Έτσι όπως κλαίει όταν τον επισκέφτηκε μετά τη μεταμόσχευση ο άγνωστος σ’ αυτόν μέχρι πριν λίγο καιρό νέος που του χάρισε το νεφρό του. Αξίζει να πούμε ότι στην  πράξη αυτή δεν υπάρχει ίχνος «εμπορικότητας». Είναι μια δωρεά που βασίζεται στη βαθιά πίστη του δότη και τη μεταφορά της στον άνθρωπο. Ο Τζίμυς θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που με κάθε τρόπο του συμπαραστάθηκαν, ακόμη όμως κι αυτούς που ήθελαν αλλά αντικειμενική αδυναμία τους εμπόδισε να το πράξουν. Είναι βαθειά ευγνώμων, από τη στιγμή που ξύπνησε νοιώθει άλλος άνθρωπος και με την πρώτη ευκαιρία θέλει να επικοινωνήσει και να ευχαριστήσει τον κόσμο ο ίδιος.
Την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις Λίμνες του Πλατρειθιά, οι Μνηστήρες  με τη συμμετοχή και άλλων μουσικών θα παίξουν και θα τραγουδήσουν σε μια συναυλία για το Τζίμυ. 
Επειδή ο Τζίμυς και η οικογένειά του έχουν μακρύ και δύσκολο δρόμο για να ξαναβρούν την ζωή τους, ο Όμιλος Πλατρειθιά συνεχίζει την προσπάθειά του με τη διάθεση του λαχείου του πανηγυριού του 15αύγουστου για το σκοπό αυτό, και μπορεί να βοηθήσει όποιον επιθυμεί να στηρίξει οικονομικά και δεν έχει την ευχέρεια τραπεζικής κατάθεσης. 
Ας ευχηθούμε όλοι στις 15 Αυγούστου 2017 ο Τζίμυς να τραγουδήσει για μας στις Λίμνες όπως τότε…
Πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε βίντεο που έχει δημοσιεύσει ο δότης Yozef Αzulay μέσα από το νοσοκομείο το πρώτο την επόμενη της επέμβασης και το δεύτερο λίγες μέρες μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου