Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΙΟΝΙΑΝ GROUP TH "ΒΟΜΒΑ" ΟΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ -ΣΑΜΗ ΙΘΑΚΗ


Συνήθως τα .. παραμύθια τα λένε οι γιαγιάδες στα παιδάκια το βράδυ, στο κρεβάτι , για να αποκοιμηθούν!
Στο τόπο μας όμως, οι ντόπιοι "παραμυθάδες" γράφουν τα δικά τους κατόπιν... εντολής και τα ξεφουρνίζουνε μέρα μεσημέρι μπας και πιάσουνε τους λίγους αφελείς στην ώρα της σιέστας!
ΤΟ τελευταίο (σημερινό ) τους παραμύθι: Μα το ότι η IONIAN GROUP εγκαταλείπει οριστικά τη γραμμή ΠΑΤΡΑ- ΣΑΜΗ...
Ποιά είναι η αλήθεια;

Επικοινωνήσαμε άμεσα με Αθήνα και είμαστε σε θέση να δημοσιοποιήσουμε τα εξής:
1. Η ΙONIAN GROUP ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΠΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ- ΣΑΜΗ.. ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗς ΕΤΑΙΡΊΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΉΞΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ (25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)!
2. Η γραμμή ΠΑΤΡΑ - ΣΑΜΗ (ΙΘΑΚΗ)  θα λειτουργήσει ΚΑΝΟΝΙΚΆ, με τους ίδιους (τουλάχιστον) ρυθμούς και συχνότητες της προηγούμενης χρονιάς, με δυνατότητα αύξησης των δρομολογίων νάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του Κεφαλονίτικου κοινού!
3. (Και εδώ είναι η ΒΟΜΒΑ) . Η IONIAN GROUP πρόκειται να λειτουργήσει δικά της δρομολόγια πολυτελών ΠΟΥΛΜΑΝ που θα εξυπηρετούν τη γραμμή Σάμη- Πάτρα! Μια απόφαση που όπως μας τονίστηκε χαρακτηριστικά, ελήφθη »«λόγω της "εχθρικής" στάσης που ετήρησε το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς απέναντι στην Εταιρία, την "ελλειπή" έως και "παραπειστική" ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τα δρομολόγια , και άλλα πολλά που έχουν καταγγελθεί κατά καιρούς τόσο από δυσαρεστημμένους επιβάτες όσο και από εκπροσώπους της εταιρίας »!
Η γραμμή αυτή των ΠΟΥΛΜΑΝ θα έχει αφετηρία στην Πλατεία Αργοστολίου και τερματισμό την Πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα. Δεν αποκλείεται ανάλογο δρομολόγιο να υπάρξει και από το Ληξούρι.
Αυτά τα καλά νέα από την IONIAN GROUP και ας αφήσουμε τους... παραμυθάδες στις.. ονειρικές τους δημιουργίες! 

ΠΗΓΗ: ionianpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου