Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ


Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΠΡΝ και η ΠΕΣ/ΝΑΤ, χαιρετίζουν τους ναυτεργάτες, που με αποφασιστικότητα  και μαζική συμμετοχή έδωσαν τη μάχη της απεργίας.
Καμία εμπιστοσύνη στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και όσα λέει ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, γιατί μαζί τους εφοπλιστές, την ΕΕ και το ΔΝΤ, προωθούν σαρωτικά αντιλαϊκά μέτρα, κατάργηση των ΣΣΕ, αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, μείωση των οργανικών συνθέσεων, ισοπέδωση της κοινωνικής ασφάλισης, φοροεπιδρομή, νέες δραματικές περικοπές στους ναυτεργάτες και γενικότερα στα λαϊκά στρώματα..
Όλες μας οι δυνάμεις στην οργάνωση, την ανάπτυξη πολύμορφων αγώνων, έτσι ώστε, στις 12 Νοέμβρη μαζικά – μαχητικά οι ναυτεργάτες να συμμετέχουν στην Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία και την προοπτική κλιμάκωσης της, για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.
Όλοι οι ναυτεργάτες να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, συγκροτώντας επιτροπές αγώνα, με την συμμετοχή όλων των ειδικοτήτων, Καταστρώματος, Μηχανής και Γενικών Υπηρεσιών.
Προχωράμε με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, στη δύναμη της ταξικής πάλης, που αποτελεί και κινητήρια δύναμη, για να κατακτήσουν οι εργαζόμενοι όλα όσα παράγουν και να τα χρησιμοποιήσουν για την ευημερία του λαού.
 
Πειραιάς 5 Νοέμβρη 2015

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ - ΝΑΥΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου