Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 15ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 Καλείστε την Τετάρτη 17  Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00 να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 15η, τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης  :
1. Διερεύνηση δυνατότητας αξιοποίησης Ιδρύματος Γράτσου. (Εισηγ: Σ. Μπούας)
2. Λήψη απόφασης σχετικά με την αποσυναρμολόγηση και ανέλκυση στη ξηρά του πλωτού κυματοθραύστη λιμένος Φρικών. (Εισηγ: Δήμαρχος)

3. Έγκριση θέσης σε κυκλοφορία λεωφορείου ιδιοκτησίας Δήμου Ιθάκης προς αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών του και συγκεκριμένα για την εξυπηρέτηση μεταφοράς των κατοίκων των Τοπικών Κοινοτήτων Εξωγής και Ανωγής από και προς το Βαθύ. (Εισηγ: Δήμαρχος)
4. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας ενός ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΓΚΩΔΩΝ  για τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ιθάκης. (Εισηγ: Τεχν. Υπηρεσία)
5.Τροποποίηση της αρ. 244/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης για την κατάθεση Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Ανάπτυξης Μικρών Νησιών (Ο.Σ.Α.Μ.Ν.) (Εισηγ: Τεχν. Υπηρεσία)
6. Έγκριση της αρ. 89/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2015. (Εισήγ: Οικονομική Υπηρεσία)
7. Έγκριση της αρ. 39/2015 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ιθάκης, περί τροποποίησης προϋπολογισμού της. (Εισηγ: Πρόεδρος ΔΚΕΙ)
8.Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου για την διμερή επιτροπή που θα συσταθεί για τη παραλαβή του έργου "Οικοτουριστικές διαδρομές Δήμου Ιθάκης" (Εισηγ: Δήμαρχος)
9. Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου του Δήμου για την Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας "Ενιαίο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Τοπικής Αυτοδ/σης Κεφαλονιάς & Ιθάκης Α.Ε." (Εισηγ: Πρόεδρος ΔΣ)
10. Συνδιοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα Παλαίμαχων Αγρινίου-Ιθάκης για φιλανθρωπικό σκοπό. (Εισηγ: Δήμαρχος)
11. Καθορισμός θέσεων ασκούμενων σπουδαστών ΤΕΙ στα πλαίσια πρακτικής εξάσκησης στο Δήμο Ιθάκης. (Εισηγ: Δήμαρχος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου